Втрати РФ в Україні були максимальними в останні два місяці - розвідка Британії

Втрати РФ в Україні були максимальними в останні два місяці - розвідка Британії

Середньодобові бойові втрати армії РФ (убитими та пораненими) в Україні у травні та червні 2024 року зросли до максимального рівня за весь період війни – 1262 та 1163 відповідно.

Про це повідомляє у соцмережі X Міноборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

Загалом за останні два місяці Росія, ймовірно, втратила вбитими та пораненими понад 70 тис. осіб.

Зростання втрат відображає відкриття Росією нового фронту в Харківській області за збереження колишніх темпів наступальних операцій по всьому фронту, зазначає розвідка Британії.

Хоча цей новий підхід посилив тиск на лінію фронту, ефективна українська оборона та брак російської підготовки знижують здатність Росії використовувати будь-які тактичні успіхи, незважаючи на спроби розтягнути лінію фронту далі, - йдеться у зведенні.

За прогнозами британської розвідки, рівень втрат російських військ, ймовірно, перевищуватиме в середньому 1000 осіб на день протягом наступних двох місяців, оскільки Росія продовжуватиме намагатися перевершити українські позиції кількістю.

Нагадаємо, В «Охматдиті» відновлюють надання критично важливих медпослуг

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Loading...
Load next