Журналістів Правда тут Львів працівники БЕБ затиснули у дверях та штовхали

Журналістів Правда тут Львів працівники БЕБ затиснули у дверях та штовхали
БЕБ блокуватиме винниківську тютюнову фабрику ще 30 діб. Скільки це коштує державі?

Треш, свавілля або ж перекреслювання усіх законів – як саме назвати те, що відбувається на Винниківській тютюновій фабриці, кожен вирішує сам, але суть та логіка ситуації залишається тими ж самим. 60 діб слідчі бюро економічної безпеки безпідставно блокують роботу одного з найбільших платників податків в західній Україні. І зупинятися на цьому не збираються.

В Україні діють чіткі закони, яким підпорядковуються будь-які слідчі дії. У травні, коли БЕБ вперше завітало на тютюнову фабрику з обшуками, це було абсолютно легітимним: є підозра, тож детективи беруться за роботу. Працівники бюро нишпорили, як то кажуть, у кожній щілині, але нічого не знайшли, від слова – зовсім. І от з цього моменту, розслідування перетворилося вже у справжній фарс: ціла армія правоохоронців цілодобово продовжує перебувати на території фабрики, але жодної роботи не проводять, окрім блокування роботи підприємства.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео) Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео)
Жителі хутора Коп’ятин забили на сполох. Кажуть, у їхньому лісництві третій тиждень рубають сторічні буки.
Loading...
Load next