У Винниках сталося займання у закинутій цегляній будівлі (відео)

У Винниках сталося займання у закинутій цегляній будівлі (відео)

У Винниках сталося займання у закинутій цегляній будівлі. На момент прибуття надзвичайників існувала загроза перекидання полум’я на прилеглі території. Вогонь дуже швидко поширювався дерев’яними конструкціями будинку, тому першочергово вони локалізували пожежу. Впродовж години вдалося повністю втамувати полум’я, з людей ніхто не постраждав. Причини цієї події наразі встановлюють експерти.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові за безквитковий проїзд оштрафували депутатку міської ради У Львові за безквитковий проїзд оштрафували депутатку міської ради
Контролери "Львівелектротранс" оштрафували за безквитковий проїзд депутатку Львівської міської ради Ольгу Посипанко. Під час розмови із ними вона намагалась скористатись своїми зв'язками у міській раді, щоб уникнути штрафу.
Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео) Дозвільних документів мешканцям не показали: у Винниківському лісництві без дозволів рубають дерева (відео)
Жителі хутора Коп’ятин забили на сполох. Кажуть, у їхньому лісництві третій тиждень рубають сторічні буки.
Двоє дітей загинуло внаслідок пожежі біля Львова (відео) Двоє дітей загинуло внаслідок пожежі біля Львова (відео)
У будинку разом з бабусею перебували 6-річна дівчинка та 4-річний хлопчик. Через сильне задимлення та полум’я жінка не змогла врятувати дітей 
Loading...
Load next