У Дії запустять 5 нових онлайн-сервісів

У Дії запустять 5 нових онлайн-сервісів

У додатку «Дія» запустять 5 нових онлайн-сервісів.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

У Дії запустять 5 нових онлайн-сервісів. Шлюб онлайн. Електронне бронювання. Свідоцтва про народження, шлюб, розлучення, зміну персональних даних. Відображення дозволу на зброю. Підпис для юридичних осіб. Продовжуємо цифровізацію, готуємо до запуску нові послуги та сервіси, – зазначив прем’єр.

Він також повідомив, що в Україні з’явилися три нові індустріальних парки. Передбачається створення до 4,5 тисяч нових робочих місць. Загалом в Україні вже створено 84 індустріальних парки.

Нагадаємо, У Зеленського розповіли про подальший план дій з "формулою миру"

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Photo ID більше не потрібне: уряд спростив отримання COVID-сертифікатів у "Дії" Photo ID більше не потрібне: уряд спростив отримання COVID-сертифікатів у "Дії"
Тепер для отримання COVID-сертифікату не потрібен електронний підпис, зокрема, і "Дія.Підпис", для якого було треба було підтвердження особи за допомогою Photo ID.
"Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників "Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників
Мета оновлень – безпомилкове відображення належності населених пунктів до громад. В Дії запевнили, що працюють в турборежимі, щоб послуги відновилися якомога швидше.
Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео) Ковідний сертифікат в Україні: Мстислав Банік розповів про застосунки "Дія" та "Вдома" (відео)
Зручний та, найголовніше - простий і зрозумілий, застосунок Дія, який допомагає українцям у вирішенні великої кількості проблем, які стосуються державних послуг та ковідних сертифікатів. Керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової інформації Мстислав Банік в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про впровадження електронних лікарняних, COVID-сертифікати та їх роботу у застосунку, а також про онлайн оформлення субсидій та зміни місця реєстрації.
Loading...
Load next