"Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників

"Дія" не працюватиме в Україні добу: проводиться оновлення адресних довідників
Мета оновлень – безпомилкове відображення належності населених пунктів до громад. В Дії запевнили, що працюють в турборежимі, щоб послуги відновилися якомога швидше.

Вночі 10 вересня на порталі державних послуг "Дія" запустили оновлення адресних довідників, тому він не працюватиме близько доби у зв’язку зі встановленням оновлень, повідомила "Дія" у Facebook.

Сьогодні вночі Дія оновлюватиме адресні довідники, тому ви не зможете скористатися послугами на порталі. Усе запрацює вже 11 вересня.

Ми працюємо в турборежимі, щоб послуги відновилися якнайшвидше!, - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, мета оновлень – безпомилкове відображення належності населених пунктів до громад. При цьому у "Дії" уточнили, що оновлення відбуваються на порталі "Дія" — https://diia.gov.ua/, а не у додатку. 

 

Нагадаємо, що "Дія" - це зручний та, найголовніше - простий і зрозумілий застосунок, який допомагає українцям у вирішенні великої кількості проблем, які стосуються державних послуг та ковідних сертифікатів.

Керівник з розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової інформації Мстислав Банік в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про впровадження електронних лікарняних, COVID-сертифікати та їх роботу у застосунку, а також про онлайн оформлення субсидій та зміни місця реєстрації. Відео із роз'ясненням роботи "Дії" можна переглянути за посиланням ТУТ.

Читайте також
Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії" Українські ветерани зможуть скористатися необхідними їм сервісами у "Дії"
Українські ветерани з наступного року зможуть скористатися необхідними їм основними сервісами у "Дії". Сервісами матимуть змогу користуватися також і члени родин загиблих.
Євросоюз визнав українські COVID-сертифікати в "Дії" Євросоюз визнав українські COVID-сертифікати в "Дії"
ЄС офіційно визнав відповідність українських COVID-сертифікатів у "Дії" європейським. Відтепер українці зможуть подорожувати без обмежень, які спричинила пандемія.
Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП
Наразі Азербайджан веде перемовини щодо купівлі розробки українського додатка для користування державними послугами - "Дія". Однак, ціна вартості додатку поки невідома.
Loading...
Load next