Зеленський присвоїв звання Героя України сімом воїнам - посмертно

Зеленський присвоїв звання Героя України сімом воїнам - посмертно

Президент Володимир Зеленський 15 липня підписав укази про присвоєння звання "Герой України" з удостоєнням ордена “Золота Зірка” сімом воїнам, посмертно.

Відповідні укази глави Української держави оприлюднені на сайті Президента України.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння Українському народові постановляю присвоїти звання Герой України з удостоєнням ордена “Золота Зірка” Долматову Іллі Олександровичу — старшому солдату (посмертно) – вказується в указі №458/2024.

Також указом №459/2024 глава держави удостоїв звання Герой України з удостоєнням ордена “Золота Зірка” Янголя Леоніда Михайловича — сержанта (посмертно).

Указом №460/2024 - Циханюка Олексія Руслановича — солдата (посмертно).

Указом №461/2024 - Собченка Артема Юрійовича — молодшого сержанта (посмертно).

Указом №462/2024 - Рубана Олега Олексійовича — молодшого сержанта (посмертно).

Указом №463/2024 - ЛІ Сергія Георгійовича — полковника (посмертно).

Указом №464/2024 – Костюченка Сергія Петровича — старшого сержанта (посмертно).

Нагадаємо, Зеленський: Україні для повного захисту потрібно 25 Patriot

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next