Зеленський: Україні для повного захисту потрібно 25 Patriot

Зеленський: Україні для повного захисту потрібно 25 Patriot

Президент України Володимир Зеленський заявив, що для повного захисту Україні потрібні 25 систем ППО «Patriot», однак не сказав, скільки їх уже маємо.

Про це глава Української держави повідомив під час пресконференції.

З точки зору структури нашої протиповітряної оборони, щоб повністю закрити Україну, на думку наших військових, нам потрібно 25 систем, – заявив Зеленський.

Він додав: «Якщо я вам скажу, скільки нам ще потрібно, буде зрозуміло, скільки у нас вже є».

Зеленський також відзначив, що ця система ППО - не єдина, яка нам потрібна. У захисті працює комплекс. Один Patriot не зможе працювати. Та він найголовніший в цій узагальненій системі, найпотужніший. Тому що ніщо більше не працює з балістикою.

Нагадаємо, ГУР підтверджує, що російський льотчик після удару по «Охматдиту» передав розвідці документи

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next