Понад 1,4 млн українців уточнили свої облікові дані у ЦНАП - Мінцифри

Понад 1,4 млн українців уточнили свої облікові дані у ЦНАП - Мінцифри

Завершився 60-денний період надання послуги з уточнення даних військовозобов’язаних у ЦНАПах: протягом цього часу нею скористалися більше 1,4 млн громадян України.

Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Зазначається, що протягом 60 днів співробітники ЦНАП консультували українців з питань актуалізації інформації та встановлення мобільного застосунку Резерв+. 

Водночас акцентується, що за останні 2 тижні кількість звернень збільшилася у 4 рази, коли за цей період сформували 1 418 930 заяв з уточнення даних військовозобов’язаних. 

У Мінцифрі розповідають, що найбільше громадян уточнювали свої дані через ЦНАП у Київській, Дніпропетровській, Одеській, Львівській областях та в місті Київ.

ЦНАПи забезпечили військовозобовʼязаних громадян якісним сервісом та згідно із Законом завершили надання цієї послуги. Відсьогодні оновлення даних можливе лише в ТЦК та в застосунку Резерв+, - додають у відомстві. 

Нагадаємо, Україна повернула з російського полону 95 українських військових

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі У разі втрати паспорта можна скористатися цифровим у "Дії" й відновити документи у ЦНАПі
У "Дії" дали поради, що робити українцям, які під час евакуації через війну не взяли чи загубили паспорт.
Loading...
Load next