У Білорусі громадянина Німеччини засудили до смертної кари

У Білорусі громадянина Німеччини засудили до смертної кари

У Білорусі громадянина ФРН Ріко Крігера засудили до смертної кари. Його звинувачують у тероризмі.

Про це повідомила група "Беларускі Гаюн".

За нашою інформацією, наприкінці червня Мінський обласний суд засудив до смертної кари громадянина Німеччини Ріко Крігера, - йдеться у дописі групи.

Як зазначається, громадянина ФРН звинуватили у "незаконних діях з вогнепальною зброєю", "приведенні у непридатність громадського транспорту або шляхів сполучення", "створенні чи участі в "екстремістському" формуванні", "агентурній діяльності", "найманстві" та "терористичному акті".

Відомо, що цей чоловік має неповнолітню дитину у Німеччині. Наразі невідомо, чи було оскаржено вирок та, чи набув він сили.

Нагадаємо, До Українського легіону у Польщі набиратимуть через консульські установи

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною НАТО та США вважають, що Білорусь незабаром вступить у війну з Україною
Остаточне рішення залишається за путіним.
Loading...
Load next