Розшук! Львів'ян просять допомогти у пошуках вбивці Ірини Фаріон

Розшук! Львів'ян просять допомогти у пошуках вбивці Ірини Фаріон

Ірину Фаріон ввечері 19 липня вбили у її рідному Львові пострілом пістолета у скроню. Наразі львів'ян просять допомогти у пошуках вбивці української мовознавиці.

Ігор Зінкевич наголосив, що будь-які дані щодо людини, що стріляла в Ірину Фаріон, є дуже важливими для слідства. Депутат Львівської міської ради гарантував анонімність у наданні цієї інформації.

На своїй фейсбук-сторінці Ігор Зінкевич звернувся до жителів та водіїв Львова.

Якщо Ви проїжджали вулицями Масарика, Варшавська, Панча у період з 19:25 до 20:00 в п'ятницю, 19 липня, і у Вас в автівці є відеореєстратор, на якому збережено запис, прохання терміново написати мені у приватні повідомлення, – написав депутат Львівської міської ради.

Окрім того, він також звернувся до жителів, які мешкають на цих вулицях і мають особисті камери, надати з них відеозапис за той самий період, коли сталося вбивство Ірини Фаріон. Зінкевич наголосив, що цим львів'яни можуть неабияк допомогти слідству у виявленні вбивці української професорки та філологині.

Нагадаємо, НАБУ має дві застороги до законопроєкту про угоди корупціонерів зі слідством

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень! За 20 місяців фонд ПРИТУЛИ зібрав ПОНАД 6 МЛРД гривень!
Сергій Притула прозвітував про роботу свого фонду за 20 місяців з початку повномасштабного вторгнення
Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео) Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео)
Загалом до кінця місяця Назар має пробігти понад 650 км.
Колишніх комуністів не буває: студенти політеху вимагають звільнити Ірину Фаріон Колишніх комуністів не буває: студенти політеху вимагають звільнити Ірину Фаріон
На протест вийшли сотні студентів, останньою краплею стало оприлюднення викладачкою особистих даних кримчанина
Loading...
Load next