Завершили ремонт раніше: до енергосистеми підключили ще один енергоблок АЕС

Завершили ремонт раніше: до енергосистеми підключили ще один енергоблок АЕС

Станом на 24 липня після планового ремонту до енергосистеми підключено один з атомних блоків.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

На одній з АЕС після планового ремонту, завершеного раніше строку, до енергосистеми підключено один з атомних енергоблоків. Це суттєво вплине на стабільність енергосистеми і зменшить існуючий дефіцит електроенергії, - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що за минулу добу у західному регіоні через технологічні порушення тричі короткочасно вимикалась високовольтна повітряна лінія. Споживачі не знеструмлювались. 

Через складні погодні умови без енергопостачання 7 населених пунктів у Дніпропетровській області. 

Енергетики заживили 31 190 споживачів, які були знеструмлені внаслідок бойових дій та технологічних порушень. Загалом через бойові дії та техпорушення залишаються знеструмленими 512 населених пунктів.

Повідомляється також, що рівень води у ставку-охолоджувачі Запорізької АЕС становить 14.84 м. Цього достатньо для забезпечення потреб станції.

Нагадаємо, Болгарія вперше за час війни повертає в Україну посла

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів Внаслідок негоди в Україні знеструмлені понад 100 населених пунктів
У шести українських областях мешканців 109 населених пунктів залишились без світла через негоду. Найбільше постраждали дві області - Сумська та Дніпропетровська.
Loading...
Load next