Болгарія вперше за час війни повертає в Україну посла

Болгарія вперше за час війни повертає в Україну посла

Колишній міністр оборони Болгарії Ніколай Ненчев найближчими днями очолить дипломатичне представництво Болгарії в Києві.

Про це повідомив почесний президент болгарського Атлантичного клубу, колишній глава МЗС країни Соломон Пасі під час форуму організації, передає Faktor.bg.

Видання нагадує, що більше двох років після початку широкомасштабної війни Болгарія не має свого посла в Україні.

Наразі етапі поки що незрозуміло, за яким механізмом Ненчев очолить посольство в Києві – чи як посол, офіційно направлений главою держави Руменом Радєвим, чи як спеціальний уповноважений міністра закордонних справ Дімітара Главчева, – зазначають у виданні.

Нагадаємо, Байден в останні місяці президентства зосередиться на Україні та Близькому Сході

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія "Вони щось готують" — Шмигаль заявив, що за підготовкою держперевороту в Україні стоїть Росія
Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Україна серйозно ставиться до доступної інформації про можливий держпереворот.
"Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео) "Я — учасник обох Майданів": Монастирський та МВС закликають українців мирно проводити акції 1 грудня (відео)
Він пікреслив, що правоохоронці з повагою ставляться до виявлення громадянської позиції і так само очікують поваги до себе.
Російську поетесу не пустили до України (відео) Російську поетесу не пустили до України (відео)
Через незаконне відвідування Криму прикордонники заборонили росіянці в’їзд в Україну.
Loading...
Load next