Штаб Трампа подав скаргу на Гарріс

Штаб Трампа подав скаргу на Гарріс

Штаб кандидата у президенти США Дональда Трампа подав скаргу до Федеральної виборчої комісії на президента Джо Байдена та віцепрезидентку Камалу Гарріс, звинувативши їх у порушенні законів про фінансування виборчих кампаній.

Про це повідомляє CBC.

Скарга стосується передачі грошей з фонду Байдена на користь Гарріс.

Штаб кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа у вівторок подав скаргу до Федеральної виборчої комісії (FEC) США, стверджуючи, що віцепрезидент США Камала Гарріс не могла законно отримати кошти, зібрані під час кампанії з переобрання президента США Джо Байдена, - йдеться у повідомленні.

Боротьба за банківські рахунки, на яких наприкінці червня було приблизно 95 мільйонів доларів США, є частиною багатосторонніх зусиль республіканців, спрямованих на те, щоб завадити спробі Гарріс стати кандидатом у президенти від Демократичної партії.

Згідно з заявою головного радника Девіда Воррінгтона, представники штабу Трампа стверджують, що Гарріс вчинила "нахабне присвоєння коштів".

Як повідомляє NYT, у скарзі кампанії Трампа до Федеральної виборчої комісії йдеться, зокрема, про те, що Гарріс ще не є офіційною кандидаткою – це станеться на національному з'їзді Демократичної партії, а також, що Байден, заявивши, що не братиме участі у виборах, не в змозі зберегти отримані ним внески.

Воррінгтон звинуватив фінансиста кампанії та Гарріс у "спробі обману" виборчої комісії через "перейменування та перепрофілювання" виборчого штабу Байдена, вимагаючи передання справи до міністерства юстиції США.

Нагадаємо, Болгарія вперше за час війни повертає в Україну посла

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next