Шольц заявив, що знову балотуватиметься на посаду канцлера

Шольц заявив, що знову балотуватиметься на посаду канцлера

Канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що на виборах, які мають відбутися 28 вересня 2025 року, знову балотуватиметься на посаду.

Про це повідомляє Tagesspiegel.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи не хотів би він наслідувати приклад президента США Джо Байдена і відмовитися від своєї кандидатури на посаду канцлера на майбутніх виборах до Бундестагу, Шольц підтвердив намір балотуватися на посаду знову. 

Ми всі сповнені рішучості взяти участь у наступній парламентській виборчій кампанії разом і перемогти. Я буду балотуватися на посаду канцлера, щоб знову стати канцлером, - заявив він. 

Коментуючи погані результати опитувань щодо Соціал-демократичної партії, Шольц вказав, що вони стимулюють прагнути досягнення кращих результатів. Він висловив сподівання, що до наступних виборів його партії вдасться покращити становище.

Нагадаємо, Сейм Польщі схвалив скасування реформи Конституційного суду за часів "ПіС"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Основна тема - Україна: канцлер ФРН Шольц здійснить візити до Києва та Москви 14-15 лютого Основна тема - Україна: канцлер ФРН Шольц здійснить візити до Києва та Москви 14-15 лютого
7 лютого, відбудеться зустріч Олафа Шольца із президентом США Джо Байденом у Вашингтоні. Основними темами стануть політика у сфері захисту клімату, пандемія коронавірусу та конфлікт навколо України.
Зеленський 14 лютого вперше зустрінеться з німецьким канцлером Шольцем Зеленський 14 лютого вперше зустрінеться з німецьким канцлером Шольцем
В ОП наголосили, що Німеччина є одним із ключових партнерів і союзників України.
Шольц закликає Росію вжити заходів для послаблення конфлікту в Україні Шольц закликає Росію вжити заходів для послаблення конфлікту в Україні
Канцлер Німеччини Олаф Шольц каже, що напад Росії буде коштувати «високу ціну».
Loading...
Load next