Розвідка оприлюднила імена росіян, причетних до ударів по Харківщині й Сумщині «Іскандерами»

Розвідка оприлюднила імена росіян, причетних до ударів по Харківщині й Сумщині «Іскандерами»

Оперативники та аналітики Головного управління розвідки Міністерства оборони України ідентифікували 30 осіб, причетних до ударів ракетами «Іскандер» по Сумській та Харківській областях.

Про це повідомляє ГУР.

Це 30 осіб командного складу 112-ї ракетної бригади (в/ч 03333) 1-ї танкової армії Московського військового округу Збройних сил Російської Федерації.

Йдеться про застосування росіянами оперативно-тактичних комплексів «Іскандер», які завдають ударів балістичними і крилатими ракетами дальністю понад 500 км.

24 липня ракета «Іскандер-М» влучила в об’єкт цивільної інфраструктури у Харкові. Постійне місце дислокації воєнних злочинців 112-ї ракетної бригади ЗС РФ - місто Шуя Івановської області. До складу бригади входять один ракетно-технічний дивізіон і три ракетні дивізіони, в яких налічуються 9 батарей з 12 пусковими установками комплексу «Іскандер».

Серед ідентифікованих злочинців – командир бригади полковник Сергій Пономарьов, заступник командира бригади підполковник Володимир Філін, заступник командира бригади з озброєння підполковник Микола Ізвольцев, заступник командира бригади з тилу підполковник Олександр Сухоруков, заступник начальника штабу по службі військ майор В’ячеслав Осокін, начальник автомобільної служби майор Роман Івшин, начальник інженерної служби майор Сергій Тіхоміров, начальник оперативного відділу майор Володимир Юдін, командири дивізіону Ілля Лобачов, Сергій Обрєзков, Микола Чікунов, Олексій Авєркін.

Нагадаємо, Російські "шахеди" у Румунії: США заявили про готовність допомогти у розслідуванні

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну Російських військових, які чинили звірства в Бучі, знову повертають в Україну
На 64-ту бригаду очікують «спеціальні завдання». Перше з них: залякування жителів населених пунктів України.
На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка На окупованих територіях масово викрадають чоловіків призовного віку — розвідка
Головна мета таких дій – «поповнення обмінного фонду».
Loading...
Load next