У Карпатах біля кордону з Румунією виявили тіло чоловіка (ФОТО 18+)

У Карпатах біля кордону з Румунією виявили тіло чоловіка (ФОТО 18+)

Прикордонний наряд відділу "Шибени" Чернівецького загону під час патрулювання в гірській місцевості виявив чоловіка без ознак життя.

Про це повідомили у Державній прикордонній службі.

Судячи з місця виявлення та "екіпірування" чоловіка, він, ймовірно, мав намір незаконно перетнути державний кордон з України в Румунію. Однак обрав для цього один із найскладніших та небезпечних гірських маршрутів, - йдеться у повідомленні.  

Прикордонники з’ясували, що чоловік є громадянином України 1979 року народження, мешканцем міста Суми. Тіло чоловіка передали медичним працівникам для проведення відповідних експертиз.

У ДПСУ зазначили, що це вже 12 випадок загибелі чоловіка під час спроби незаконного перетину державного кордону на гірських ділянках з початку 2022 року.

Нагадаємо, Готували підпали торгових центрів у ЄС: Правоохоронці знешкодили агентурну групу фсб

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото) На Донбасі загинув 24-річний захисник України - Євген Курасов (фото)
Від кулі російського ворожого снайпера поблизу Пісків у зоні бойових дій обірвалось життя 24-річного військового із Сумщини - Євгена Курасова.
В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію В Україні розсекретять матеріали щодо справи про Іловайську трагедію
У серпні 2014 року українські військові опинилися в кільці противника поблизу Іловайська. Путін запропонував їм вийти без зброї так званими "зеленими коридорами", однак російські бойовики напали на українських захисників.
Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий Від отриманого поранення: на Донбасі помер український військовий
У померлого українського бійця, який був робом із Житомирської області, залишилася дружина та двоє дітей - осиротіла падчерка і син 6-ти років.
Loading...
Load next