Клименко про вбивство Ірини Фаріон: Затриманий готувався як мінімум два місяці

Клименко про вбивство Ірини Фаріон: Затриманий готувався як мінімум два місяці

На переконання очільника МВС, доказова база, яка була зібрана правоохоронцями, достатня для того, щоб було пред’явлено затриманій особі відповідне звинувачення.

Про це Міністр внутрішніх справ України повідомив у етері телемарафону.

Ми прослідкували його рух, пересування, ми прослідкували, як він переодягався, яким чином змінював ходу, яким чином змінював маршрути пересування, як мінімум він змінював три рази місця проживання, — зазначив Ігор Клименко.

Для затримання підозрюваного у вбивстві оперативні служби, підрозділи кримінального аналізу, слідства працювали безперервно 139 годин.

Підрозділи Національної поліції й Національної гвардії прочесали 100 гектарів територій. Опитано сотні свідків, оброблено й розшифровано десятки терабайтів інформації з сотень відеокамер спостереження. На кордоні було перевірено близько 58 000 осіб відповідного віку, які виїжджали за межі нашої держави.

Правоохоронці розглядають версії мотиву злочину, які вже озвучували: це і можливий російський слід, це і громадська діяльність жертви, і особиста неприязнь до неї. Міністр зауважив, що слідчі розглядають також й інші версії.

Нагадаємо, У Дніпрі затримали підозрюваного у вбивстві Фаріон: деталі (ОНОВЛЕНО)

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві 7-річної дівчинки повісився у СІЗО Підозрюваний у зґвалтуванні і вбивстві 7-річної дівчинки повісився у СІЗО
Підозрюваний у вбивстві 7-річної Марії Борисової з Херсонщини вчинив самогубство. Він повісився у камері в СІЗО. Крім того, чоловік начебто залишив передсмертну записку.
Loading...
Load next