У Миколаєві внаслідок вибух у приватному будинку загинув чоловік

У Миколаєві внаслідок вибух у приватному будинку загинув чоловік

У Миколаєві пролунав вибух у приватному будинку - загинув чоловік, ще один зазнав поранень.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Миколаївській області.

Зазначається, що вдень на спецлінію “101” надійшло повідомлення про вибух на території одного з приватних домоволодінь в мікрорайоні Матвіївка м. Миколаєва.

До місця направлені відділення рятувальників Центрального району міста, аварійно-рятувальної частини з ліквідації наслідків НС аварійно-рятувального загону спеціального призначення, чергову зміну оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

По прибуттю стало відомо, що внаслідок вибуху невідомого походження загинув чоловік 1972 р.н., пошкоджено дах та конструктивні елементи житлового будинку. Рятувальники під час розбору завалів понівеченої будівлі деблокували тіло чоловіка, - йдеться у дописі.

Також внаслідок вибуху постраждав сусід (контузія легкого ступеня). Чоловік після огляду медиків від госпіталізації відмовився.

Причини та обставини з’ясовуватимуть співробітники правоохоронних органів.

Нагадаємо, Особисті дані українських абітурієнтів з ТОТ шифрують задля безпеки

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото) Вирізав серце й підпалив: вибух у багатоповерхівці на Київщині був спробою приховати вбивство (фото)
Ймовірною причиною пожежі у житловому будинку у Білогородці, що на Київщині була спроба приховати жорстоке вбивство. Вбитому чоловікові вирізали серце і частину легень.
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
Loading...
Load next