"Укрзалізниця" відновила пасажирське сполучення з Миколаєвом, невдовзі "поїде" до Херсона

"Укрзалізниця" відновила пасажирське сполучення з Миколаєвом, невдовзі "поїде" до Херсона

"Укрзалізниця" вперше з початку повномасштабного вторгнення росії відновлює пасажирське залізничне сполучення з Миколаєвом, протягом 10 днів також планують запустити пасажирські поїзди до Херсона. Повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

Перший пасажирський потяг вирушить до Миколаєва вже 14 листопада. Відповідний дозвіл перевізник отримав від Миколаївської обласної військової адміністрації та військових. 

Поїзд №121/122 Київ – Миколаїв курсуватиме по парних числах зі столиці і по непарних –  з Миколаєва. Зі столиці він вирушатиме о 22:14 та прибуватиме до Миколаєва о 07:15. У зворотному напрямку поїзд вирушатиме о 22:09 та прибуватиме до Києва о 06:55. Квитки вже можна придбати в касах, у застосунку або чат-ботах "Укрзалізниці".

Востаннє пасажирський поїзд далекого сполучення приїздив до Миколаєва 24 лютого. 

Крім того, міністр інфраструктури Олександр Кубраков повідомив, що протягом 10 днів "Укрзалізниця" також розраховує відновити залізничне пасажирське сполучення з деокупованим Херсоном.

Залізничники разом з ДСНС завершують обстеження колій і вже почали ремонт пошкодженої інфраструктури. Розраховуємо, що відновити залізничне пасажирське сполучення з обласним центром ми зможемо протягом 10 днів.

Нагадаємо, що росія має дефіцит ракет: у Повітряних силах пояснили затишшя минулого тижня.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото) У поїзді "Укрзалізниці" зламану лампу приклеїли до стелі медичним пластиром (фото)
В одному з вагонів "Укрзалізниці" лампу не прикрутили до стелі, а приклеїли за допомогою медичного пластиру. При цьому лампа справно працює.
У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео) У Запоріжжі зійшли з рейок кілька вантажних вагонів: затримуються пасажирські поїзди (відео)
Через сходження вагонів кілька пасажирських рейсів курсуватимуть зміненим маршрутом.
Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради Регіональний статус російської мови в Миколаєві: суд скасував рішення міської ради
Миколаївські депутати повинні були скасувати це рішення ще два роки тому, однак так і не зробили цього. Через це мовне питання довелось вирішити лише після ухвали суду.
Loading...
Load next