У Генштабі підтвердили атаку по нафтобазі «Польова» в Курській області рф

У Генштабі підтвердили атаку по нафтобазі «Польова» в Курській області рф

Сили оборони України завдали удару по нафтобазі "Польова" у Курській області, що використовується для забезпечення потреб збройних сил РФ.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

Сьогодні вночі завдано удару по нафтобазі "Польова", що в Курській області РФ. Так, за інформацією розвідки, в районі розташування об’єкта працювали засоби протиповітряної оборони ворога. Надалі зафіксовані потужні вибухи та пожежа, ймовірно зайнялися ємності з нафтопродуктами... Завдання в рамках єдиного замислу виконано силами й засобами Служби безпеки України (СБУ А) у взаємодії з іншими складовими Сил оборони, - йдеться в повідомленні.

У Генштабі поінформували, що нафтобаза "Польова" складається з 11 резервуарів загальним об’ємом 7000 кубічних метрів та використовується, зокрема, для забезпечення потреб збройних сил РФ.

Крім того, є інформація про потужні вибухи в районі електропідстанції в Курській області. Детальна інформація щодо наслідків ураження обох об’єктів уточнюється.

Сили оборони продовжують вживати всіх заходів, щоб підірвати воєнно-економічний потенціал російських окупантів та змусити РФ припинити збройну агресію проти України, - підкреслили у ЗСУ.

Нагадаємо,

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео) Російсько-українська війна: оперативна інформація від Генштабу (відео)
Тепер загарбники зосередили зусилля на розповсюдженні дезінформації та пропаганди по всіх наявних інформканалах.
Loading...
Load next