На Львівщині вбивцю співмешканки ув'язнять на 10 років

На Львівщині вбивцю співмешканки ув'язнять на 10 років
Між чоловіком та жінкою виник словесний конфлікт. Внаслідок цього, він наніс їх травми сокирою.

Львівський апеляційний суд прийняв рішення засудити 44-річного жителя с.Зимної Води на 10 років позбавлення волі за смерть співмешканки. 

Про це повідомили у пресслужбі Львівської обласної прокуратури.

Як відомо, у травні 2019 року між чоловіком та його співмешканкою виник словесний конфлікт, у ході якого засуджений завдав жінці численні удари сокирою по усьому тілу.

Внаслідок травм потерпіла померла на місці.

Чоловік не визнав свою провину. Він запевнив, що під час скоєння злочину нібито відпочивав у сусідньому приміщенні.

Відтак, в апеляційній скарзі захист вимагав вирок районного суду скасувати, закрити кримінальне провадження, а обвинуваченого звільнити з-під варти в залі суду.

Проте, заслухавши позицію прокурора, апеляційний суд залишив призначене покарання без змін – найближчі 10 років він проведе у в'язниці.

Читайте також
На Львівщині неповнолітній водій намагався пішки втекти від поліції На Львівщині неповнолітній водій намагався пішки втекти від поліції
У селі Зимна Вода, що неподалік Львова двоє неповнолітніх хлопців у стані алкогольного сп'яніння намагались втекти від поліції - спершу один пішки, а згодом його товариш спробував "відірватись" від патрульних на авто та в'їхав в огорожу.
Нова партія вакцини AstraZeneca та Pfizer вже на Львівщині Нова партія вакцини AstraZeneca та Pfizer вже на Львівщині
Львівська область отримала нову партію американської та корейського виробництва. Зокрема, вакцини "Pfizer" надійшло 1170 штук та "AstraZeneca" – 21 600 штук.
Ще 300 «БОЙОВИХ ПТАШОК» передали нашим захисникам благодійники Ще 300 «БОЙОВИХ ПТАШОК» передали нашим захисникам благодійники
В межах проєкту «Вій» благодійний фонд Козицького передав ще 300 дронів нашим захисникам, що допомагають знищувати техніку та живу силу ворога
Loading...
Load next