Завідувач кафедри вимагав $10 тисяч за вступ до університету та уникнення мобілізації

Завідувач кафедри вимагав $10 тисяч за вступ до університету та уникнення мобілізації

До правоохоронців надійшла інформація про можливу протиправну діяльність працівника державного університету у м. Харків.

Про це повідомляє Нацполіція.

У ході відпрацювання підтвердився факт вимагання неправомірної вигоди у розмірі 10 000 доларів. 44-річний завідувач кафедри обіцяв сприяти у безперешкодному вступі до навчального закладу на магістратуру. Навчання в університеті надавало можливість уникнення мобілізації до лав ЗСУ.

Освітянина затримали одразу після одержання 10 тисяч доларів.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Російська армія щодня втрачає вбитими та пораненими близько тисячі осіб - Зеленський

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео) Спецпризначенці Нацполіції розпочали зачистку міста Буча (відео)
Крім того, поліція посилює патрулювання в усіх звільнених містах Київщини.
Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото) Одружувала українок з іноземцями: на зйомках телешоу впіймали "сваху" фіктивних шлюбів (відео, фото)
Правоохоронці викрили схему легалізації в Україні іноземців через фіктивні шлюби з українками та затримали організаторку схеми.
Loading...
Load next