Закон про заборону УПЦ МП: у комітеті Ради заявили про кампанію з дискредитації

Закон про заборону УПЦ МП: у комітеті Ради заявили про кампанію з дискредитації

Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики заявив про кампанію з дискредитації законопроєкту про заборону релігійних організацій, які повʼязані з росією.

Про це йдеться в заяві парламентського комітету, опублікованій на сайті Верховної Ради.

Зазначають, що «не здивовані» і що заздалегідь «були готові до шаленої кампанії» зі спроби дискредитувати законопроєкт №8371. У Комітеті вважають, що за цим стоять «лобісти та агенти впливу» однієї з українських церков, яка, як припускається, має приховані зв’язки з російською православною церквою. Вочевидь, парламентарі натякають на Українську православну церкву московського патріархату.

Саму цю кампанію Комітет розцінює як “явку з повинною” з боку церкви, яка публічно заявляє про розрив своїх звʼязків з РПЦ, але при цьому чомусь — як чорт ладану — боїться законопроєкту про заборону цієї злочинної організації та повʼязаних з нею посіпак в Україні, — йдеться в заяві.

Також у Комітеті стверджують, що намагання налякати народних депутатів міжнародним тиском є «не більш ніж інформаційно-психологічними операціями». Це, як зазначається, підтверджують парламентарі з Заходу.

Нагадаємо, США занепокоєні просуванням російських військ в Україні - глава Пентагону

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео) Львівський депутат намалював портер Путіна під час роботи (відео)
Львівський депутат від ЄС Юрій Гринів у міськраді відкрив на телефоні зображення Володимира Путіна, дістав аркуш паперу та почав змальовувати його обличчя.
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ Україна вишле російського дипломата – дзеркальна відповідь на дії РФ
МЗС РФ висилає з Росії консула України Сергія Дірезу. Він брав активну участь у захисті громадян України, відвідував суди і СІЗО, де незаконно тримають українських політв'язнів.
Loading...
Load next