На Львівщині ДБР затримало чиновника Укртрансбезпеки, який брав хабарі

На Львівщині ДБР затримало чиновника Укртрансбезпеки, який брав хабарі

На хабарі затримали старшого інспектора Державної служби України з безпеки. Посадовець обклав поборами місцеве приватне автотранспортне підприємство, яке займається внутрішніми та міжнародними перевезеннями.

Про це повідомили у Теруправлінні ДБР у Львові.

Інспектор повідомив керівнику компанії, що для безперешкодної роботи той має щомісяця платити йому по 150 доларів США за кожен автобус, який здійснює перевезення.

У разі відмови він пригрозив, що підприємство не зможе повноцінно працювати – автобуси будуть зупиняти працівники служби, складатимуть протоколи про адмінпорушення та накладатимуть штрафи.

У червні посадовець отримав від керівника підприємства першу "абонплату" – 600 доларів США за безперешкодну роботу 4-х одиниць автотранспорту. 31 липня, під час отримання наступного "траншу" у сумі 500 доларів США інспектора затримали правоохоронці.

Йому повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Підозрюваному обрали запобіжний захід - тримання під вартою з можливістю внести 151 тис. грн застави та подали до суду клопотання про відсторонення його від виконання обов'язків.

Нагадаємо, Підозрюваний у вбивстві Фаріон міг користуватися будинком у лісі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Неподалік Ужгорода працівники ДБР викрили лабораторію, де виготовляли наркотики Неподалік Ужгорода працівники ДБР викрили лабораторію, де виготовляли наркотики
Загальна вартість вилучених наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів складає понад 1 мільйон доларів.
Loading...
Load next