У трьох містах Криму зафіксували холеру

У трьох містах Криму зафіксували холеру

У трьох містах тимчасово окупованого Криму - Сімферополі, Джанкої та Феодосії - зафіксовано спалах захворювання на холеру, що окупаційна адміністрація намагається приховати.

Про це повідомляє представництво Президента в Криму.

У Криму в Сімферополі, Джанкої та Феодосії зафіксовано спалах захворювання на холеру, яку окупаційна адміністрація намагається приховати, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше з'явилася інформація про закриття пляжів у Феодосії через прорив колектора і злиття нечистот у море, що могло призвести до спалаху хвороби.

Ряд ЗМІ повідомили, що із середини червня цього року в Криму триває епідемія холери, яку окупаційна влада приховує. Зазначалося, що до Росздоровнагляду надійшов колективний лист-скарга від медиків однієї з сімферопольських лікарень. Вони вимагають перевірити та надати документи щодо відсутності забезпечення препаратами та засобами індивідуального захисту для персоналу лікарень під час «епідемічного розповсюдження холери, починаючи з червня 2024-го по нинішній час».

Нагадаємо, ПАРЄ розгляне резолюції щодо визволення військових і цивільних українців з полону

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму Україна заарештувала 12 російських літаків, які літали до окупованого Криму
Російські літаки "долітались" до Криму. Український суд за клопотанням прокуратури АР Криму та міста Севастополя арештував 12 літаків російського авіаперевізника який здійснював польоти до закритого Україною пункту пропуску "Сімферополь-авіа".
Loading...
Load next