Розвідка рф два тижні знала про можливість атаки на Курську область

Розвідка рф два тижні знала про можливість атаки на Курську область

Російська розвідка за два тижні поінформувала генштаб РФ і високопосадовців про підготовку атаки на Курську область, однак вони відхилили це попередження та не сповістили очільника Кремля Володимира Путіна.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на анонімне джерело.

Співрозмовник інформаційного агентства, який є близьким до людини Кремля, розповів, що російське військове керівництво, імовірно, проігнорувало інформацію про атаку на Курську область.

За його словами, розвідка РФ за два тижні розповіла про це генштабу та російським високопосадовцям, але начальник ГШ РФ Валерій Герасимов відкинув ці дані. Водночас ніхто не розповів таку інформацію Путіну. Також джерело зазначило, що Герасимова навряд відсторонять від виконання його обовʼязків, але "терпіння в Кремлі щодо його поводження з війною закінчується".

Начальник російської армії Валерій Герасимов стикається зі зростаючою критикою після того, як українські війська здійснили своє найбільше вторгнення на російську територію з тих пір, як Кремль почав свою війну більше двох років тому, - пише Bloomberg.

Нагадаємо, У Британії збудують комплекс стеження за діями Китаю та РФ у космосі

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next