У Бразилії розбився пасажирський літак: загинули 62 людини, які були на борту

У Бразилії розбився пасажирський літак: загинули 62 людини, які були на борту

У бразильському штаті Сан-Паулу розбився літак. На борту перебувало 58 пасажирів та 4 члени екіпажу, ніхто не вижив.

Про це інформує BBC.

Двомоторний турбогвинтовий літак авіакомпанії Voepass, який летів з Каскавела, штат Парана до головного аеропорту Сан-Паулу, розбився у місті Вінхедо. 

За даними Flightradar24, літак, побудований у 2010 році, вилетів з Каскавела о 11:56 за місцевим часом (17:56 за Київським часом). Останній сигнал з літака був отриманий приблизно через півтори години.

На відео, поширених в соціальних мережах, видно, що літак падав вертикально, закручуючись по спіралі під час падіння. Згідно з повідомленням місцевих властей, літак впав на житловий будинок.

Бразильська телевізійна мережа GloboNews показала фотографії великої території, охопленої вогнем, та димлячих уламків літака в густонаселеному районі. На місці події працюють поліція, пожежні служби, а місцеві лікарні приведені в готовність.

Президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва висловив співчуття сім'ям та друзям загиблих, вшанувавши їх хвилиною мовчання під час свого виступу.

Дуже сумна новина про катастрофу. Висловлюю свою солідарність сім'ям і друзям загиблих, - заявив він.

Нагадаємо, Застосунок «Армія+» менш ніж за добу завантажили 20 тисяч разів

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео) На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.
Поблизу Миколаєва впав вертоліт Мі-2: в результаті падіння двоє людей загинули (фото) Поблизу Миколаєва впав вертоліт Мі-2: в результаті падіння двоє людей загинули (фото)
Вертоліт Мі-2 впав та загорівся, через що загинули пілот і його помічник.
Loading...
Load next