ЗЕЛЕНСЬКИЙ: Не припиняємо роботу з партнерами для того, щоб у нас було більше систем ППО

ЗЕЛЕНСЬКИЙ: Не припиняємо роботу з партнерами для того, щоб у нас було більше систем ППО

Україна не припиняє роботу з партнерами для того, щоб у нас було більше систем протиповітряної оборони.

Про це йдеться у зверненні Президента Володимира Зеленського.

Нашим пріоритетом залишається максимальне посилення українського повітряного щита. Нашої ППО, нашої бойової авіації. Щоночі й щодня протягом цієї війни українці страждають від російських ударів. Дійсно багато вже зроблено для нашої можливості захищатись, але ще не все, що необхідно. Ми не припиняємо роботи з партнерами для того, щоб у нас було більше систем ППО та більше якісної підготовки й забезпечення всіх підрозділів захисників неба, - зазначив Зеленський.

Глава держави підкреслив, що “звичайно, один із ключових елементів повітряного щита будь-якої держави – це бойова авіація. На всіх рівнях ми маємо й надалі продовжувати говорити партнерам, що потрібно для закриття українського неба – закриття від "шахедів" та від ракет. У тому числі від північнокорейських ракет”.

Терор повинен програвати завжди – це базовий принцип захисту життя. І про це так само ми будемо й надалі говорити з партнерами – як ППО захищає життя, так і зняття обмежень на далекобійні удари збереже тисячі людських життів, - заявив глава держави.

Нагадаємо, В Ірландії вилучили вантаж із канабісом вартістю понад €16 млн

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next