У Рівному відкрився ще один молодіжний простір для переселенців

У Рівному відкрився ще один молодіжний простір для переселенців

У Рівному за фінансової підтримки урядів Данії та Королівства Нідерландів відкрився новий молодіжний простір “Твоя територія”, який створили для інтеграції молоді з числа ВПО та залучення нового покоління до розвитку молодіжної політики в області.

Про це повідомила пресслужба Рівненської ОВА.

На Рівненщині відкрився молодіжний простір для переселенців, - йдеться в повідомленні.

Молодіжний простір орієнтований на вимушених переселенців з Луганської та інших областей України, які знайшли свій прихисток на Рівненщині. Але до участі запрошують не лише ВПО, а й місцеву молодь.

В облдержадміністрації зазначили, що молодіжний простір відкрили в межах проєкту “Інтеграція та активізація молоді, зокрема з числа ВПО, шляхом створення платформи соціальної взаємодії молодіжних ініціатив в м. Рівне”.

Нагадаємо, На Волині два одесити хотіли незаконно перетнути кордон, їх затримали

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Якраз надавала послуги клієнту": у Рівному поліція накрила бордель, замаскований під масажний салон (фото, відео) "Якраз надавала послуги клієнту": у Рівному поліція накрила бордель, замаскований під масажний салон (фото, відео)
Блискавична операція, приховані вебкамери, “рольові” костюми, запаси алкоголю та багато іншого.
Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю Україна посилює контроль на кордоні із Білоруссю
Україна ввела додаткові обмеження на кордоні з Білоруссю у Рівненські області. Зокрема запроваджено додаткові тимчасові обмеження.
Loading...
Load next