"Ганьба": у Рівному депутати влаштували бійку на сесії міськради (відео)

"Ганьба": у Рівному депутати влаштували бійку на сесії міськради (відео)
У бійці взяли участь близько 20 людей.

У понеділок, 21 лютого, на позачерговому засіданні Рівненської ради у сесійній залі сталася бійка. Колишній депутат Олег Осуховський став на захист нинішнього головного лікаря Євгена Кучерука, якого хочуть звільнити з роботи.

Про це повідомила голова ради Інституту податкових реформ Олена Хотенко на сторінці у Facebook.

За її словами, на сесію були запрошені медики з Центральної міської лікарні з вимогою підтримати рішення і не змінювати багаторічного керівника цього закладу Євгена Кучерука. Однак депутати були не згодні з цим рішенням, через це сталася бійка.

Вона зазначила, що в такий складний для України час, потрібно об'єднуватися, а не розпалювати ненависть.

У цей складний для країни час, коли ми всі повинні об'єднатися і зміцнювати обороноздатність нашої країни і міста, деякі депутати грають у свої кулуарні ігри і намагаються змінити головного лікаря, який показав високий результат у своїй роботі. І це роблять виключно через свої амбіції, — зазначила Хотенко.

За інформацією журналістів телеканалу "Рівне 1" до трибуни підбігли мітингувальники та почали бити Юрія Осіпчука та Володимира Валявку. У бійці взяли участь близько 20 людей.

Найбільше постраждав депутат Рівненської міської ради від ВО "Свобода" Олег Осуховський. Нині, його госпіталізували.

Нагадаємо, раніше на Львівщині батько побив свого сина після відмови йти до церкви.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
З'ясували кулаками, хто має перевагу на дорозі: у Запорізькій області побилися двоє депутатів міської ради З'ясували кулаками, хто має перевагу на дорозі: у Запорізькій області побилися двоє депутатів міської ради
Співробітники поліції встановили, що обидва учасники є депутатами Бердянської міської ради від різних партій.
У Рівненській області за минулу добу вогнеборці ліквідували чотири пожежі (фото) У Рівненській області за минулу добу вогнеборці ліквідували чотири пожежі (фото)
Вогонь пошкодив перекриття господарської будівлі, внаслідок чого загинула корова.
Loading...
Load next