Киянин продавав гранатомети через інтернет

Киянин продавав гранатомети через інтернет

У місті Києві затримано 40-річного жителя столиці, який налагодив схему незаконного продажу ручних протитанкових гранатометів через спеціалізовані інтернет-сайти.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Спочатку через оголошення киянин продав за 40 тис. грн протитанковий гранатомет АТ-4. Частину коштів покупець переказав на його картку, решту – поштою після отримання товару, – йдеться в повідомленні.

Згодом зловмисник поштою надіслав іншому покупцеві ще один гранатомет із промислово виготовленими протитанковими гранатами РПГ АТ-4, розповіли в прокуратурі.

Йому висунуто підозру в незаконному придбанні, зберіганні та збуті бойових припасів і вибухових пристроїв (ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України).

Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Досудове розслідування триває, правоохоронці з’ясовують походження зброї та боєприпасів, якими торгував чоловік, – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, СБУ і НАБУ викрили ділків, які розікрали ₴12 мільйонів на динамічний захист для танків

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Правоохоронці "спіймали на гарячому" банду хабарників на Київській митниці  (фото) Правоохоронці "спіймали на гарячому" банду хабарників на Київській митниці (фото)
Співробітники Київської Держмитслужби вимагали з підприємців кошти за нестворення штучних перешкод у розмитненні товарів. Сума одноразового хабаря становила майже 8 тисяч доларів.
СБУ ліквідувала осередок "ІДІЛ" у Києві, серед учасників - п'ятеро громадян РФ (ФОТО) СБУ ліквідувала осередок "ІДІЛ" у Києві, серед учасників - п'ятеро громадян РФ (ФОТО)
Заходи із викриття та документування правопорушень проводили співробітники СБУ в м. Києві та Київській області за процесуального керівництва Київської міської прокуратури.
Loading...
Load next