На Одещині прикордонники викрадали людей та вимагали з них гроші, — СБУ (фото, відео)

На Одещині прикордонники викрадали людей та вимагали з них гроші, — СБУ (фото, відео)
Затриманих наразі двоє — це прикордонники, організатори банди. Кайданки на них наділи при спробі викрадення людини.

На Одещині СБУ знешкодила злочинне угруповання, яке викрадало людей та вимагало з них гроші. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

За оперативними даними, організатор угруповання та його спільник є діючими співробітниками Держприкордонслужби України. При цьому своїм "жертвам" вони представлялися співробітниками Нацполіції, СБУ та інших правоохоронних органів, — йдеться у повідомленні. 

Фото: СБУ

В СБУ зауважили, що зловмисники також проводили несанкціоновані обшуки і обкрадали оселі мешканців обласного центру. 

За оперативними даними, організатор угруповання та його спільник є діючими співробітниками структурних підрозділів Держприкордонслужби України. При цьому своїм «жертвам» вони представлялися співробітниками Нацполіції, СБУ та інших правоохоронних органів. Задокументовано факти протиправних дій щодо місцевого підприємця. Учасники угруповання, погрожуючи насильством і фізичною розправою, вимагали з нього сплатити «борг», — зазначають правоохоронці.

Фото: СБУ

Наразі співробітники СБУ затримали двох прикордонників-організаторів банди на спробі викрадення людини. У межах кримінального провадження вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Фото: СБУ

Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин правопорушень і притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до злочинів. Заходи із викриття і затримання зловмисників проводили співробітники спецпідрозділу СБУ в Одеській області спільно зі слідчими Національної поліції за процесуального керівництва Одеської обласної прокуратури, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше російського актора не пустили в Україну та заборонили в'їзд на 3 роки.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Київська фірма вкрала 20 мільйонів, які були виділені для кіберзахисту секретної інформації (фото) Київська фірма вкрала 20 мільйонів, які були виділені для кіберзахисту секретної інформації (фото)
Співробітники СБУ викрили київських підприємців, які розкрадали кошти, виділені на захист секретної інформації, яка циркулює у державних установах і силових відомствах України. За попередньою інформацією, зловмисники завдали державі збитків на 20 млн грн.
"Вимагали до 50 тисяч доларів за місце на київських кладовищах": СБУ затримала зловмисників (відео) "Вимагали до 50 тисяч доларів за місце на київських кладовищах": СБУ затримала зловмисників (відео)
Слідчі Служби безпеки України оголосили про підозру у скоєнні корупційних злочинів керівнику комунального підприємства "Спецкомбінат ПКПО" та директору однієї з київських фірм.
Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео) Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео)
Семеро чоловіків входили до складу міжрегіонального злочинного угруповання та були причетні до скоєння тяжких злочинів. Зокрема вони неодноразово вимагали гроші у мешканців Київської та Чернігівської областей.
Loading...
Load next