У Миколаєві затримали трьох підлітків за підозрою у підпалі авто військових

У Миколаєві затримали трьох підлітків за підозрою у підпалі авто військових

У Миколаєві правоохоронці затримали підлітків 14, 16 та 13 років. Їх підозрюють у тому, що вони за гроші підпалили дві автівки військових, а свої дії фільмували для звіту російським замовникам.

Про це повідомила поліція Миколаївщини.

Так, 8 та 9 серпня до правоохоронців надійшли повідомлення про пожежу авто. Поліціянти встановили, що причиною займання став умисний підпал.

У поліції кажуть, що троє підлітків діяли за вказівками російських спецслужб, спілкуючись із кураторами в одному з месенджерів. За гроші їм пропонували підпалювати авто військових та фільмувати це.

За вказівкою російського куратора, неповнолітній фігурант спочатку підшукав “потрібний” автомобіль, сфотографував його, а коли отримав дозвіл на знищення, підпалив авто, попередньо обливши його бензином, — йдеться у повідомленні.

Таким чином були знищені дві автівки, кажуть поліціянти. Слідчі оголосили підозру 16-річному затриманому слідчі повідомили про підозру за ч. 1 ст. 114-1 Кримінального кодексу України.

Зараз він перебуває під цілодобовим домашнім арештом. Йому загрожує до 8 років ув’язнення. Також правоохоронці розв’язують питання щодо притягнення до відповідальності двох спільників фігуранта, віком 14 і 13 років.

Нині досудове розслідування триває.

Нагадаємо, СБУ знешкодила агентурну мережу фсб, яка працювала на рф у Херсоні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Миколаєві водій за одну добу скоїв 18 ДТП і тікав від правоохоронців (фото) У Миколаєві водій за одну добу скоїв 18 ДТП і тікав від правоохоронців (фото)
Неадекватний водій намагався втекти від миколаївських правоохоронців після скоєння 18 ДТП. Він не зміг пояснити патрульним свої дії, а також відмовився від перевірки на наркотики в організмі.
Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів:  у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото) Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів: у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото)
Вогонь від палаючого Chevrolet пошкодив трохи автомобіль Nissan Note, який був припаркований поряд.
У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео) У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео)
Від поранень в одній із черкаських лікарень помер черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Злочинці були одягнені в чорну форму з написом "СБУ".
Loading...
Load next