На Сумщині невідомий підпалив авто, у якому була людина (відео)

На Сумщині невідомий підпалив авто, у якому була людина (відео)
У поліції розслідують усі обставини події.

До поліції надійшло повідомлення від державного пожежно-рятувального загону про те, що неподалік міста Ромни (Сумська область) горить авто. На місце одразу ж виїхали правоохоронці.

Про це повідомляє "ПравдаТУТ News" з посиланням на Національну поліцію Сумської області.

Приїхавши на місце події, що біля річки Роменка, правоохоронці з'ясували, що там перебуває пошкоджений вогнем автомобіль ВАЗ-2107. Всередині автівки знайшли тіло людини.

За цим фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, у рамках якого встановлюються всі обставини події.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів:  у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото) Бореться з нелегальним розповсюдженням підакцизних товарів: у Дніпрі невідомі підпалили авто активіста (фото)
Вогонь від палаючого Chevrolet пошкодив трохи автомобіль Nissan Note, який був припаркований поряд.
У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео) У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео)
Від поранень в одній із черкаських лікарень помер черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Злочинці були одягнені в чорну форму з написом "СБУ".
У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео) У Рівному невідомі підпалили автомобіль депутата обласної ради (відео)
Рівненські правоохоронці встановлюють осіб, які підпалили авто депутата на вулиці Андрія Мельника. Трапилось це близько третьої години ночі.
Loading...
Load next