Компанія Lev Development разом з Maestro Hotel Management запускають у Львові готель преміум-класу

Компанія Lev Development разом з Maestro Hotel Management запускають у Львові готель преміум-класу
Після ретельного вибору партнерів компанія Lev Development зупинила свій вибір на керуючій компанії Maestro Hotel Management

Після ретельного вибору партнерів компанія Lev Development зупинила свій вибір на керуючій компанії Maestro Hotel Management. Це справжні професіонали, які вже понад 10 років керують готелями у преміумсегменті, а це 4* та 5*. І ми впевнені, що саме ця компанія для наших гостей створить неймовірний «вау»-ефект. Адже вони славляться своїм сервісом, своїм підходом. І вони вміють робити оці речі, які змушують гостей повертатися знову і знову, - розповідає маркетологиня Lev Development Анна Кульчицька.

Також сам проєкт Lev City Hotel дещо зазнав змін.

І вже зовсім скоро це буде Lev Lifestyle Hotel – перший готель у Львові, що буде передавати емоцію і стиль життя кожного гостя. Номер буде трансформуватись під кожну людину, адаптуватись і створювати незабутній досвід кожного разу, - зазначає маркетологиня Lev Development Анна Кульчицька.

А досягають такого ефекту завдяки індивідуальній підготовці до кожного гостя.

Ми в нашому готелі називаємо це «secret service» і цю технологію враховуємо завжди, ми фіксуємо в нашій системі інформацію про гостя. Наприклад, гостю сподобалась ортопедична подушка, то ми занесемо цю інформацію у систему і наступного разу ця подушка вже буде у номері. У цьому готелі ми пішли ще далі й запропонували гостям набір опцій для персоналізації свого простору та дозвілля. Це дозволяє створити унікальне середовище автором якого є ви, - підкреслює кураторка готелю Lev Lifestyle Hotel by Maestro Hotel Management Людмила Болгарова.

У 4-х зірковому Lev Lifestyle Hotel, що розташований у зручній локації майже у центрі міста, для гостей підготовлені 93 номери, конференц-зал, є два ресторани української та італійської кухні з затишними двориками та панорамною терасою. Додамо, що Maestro Hotel Management це найбільша керуюча компанія, яка управляє ексклюзивним портфелем готелів та ресторанів преміум класну по усій Україні.

Всі наші готелі прибуткові. Мають високий рівень рентабельності та високий рейтинг. У порівнянні з конкурентами наші показники середнього тарифу та %-завантаженості вище на 20% - 30% по ринку.Вже 10 вересня ми відкриваємо Lev Lifestyle Hotel. Це буде перший готель з персоналізацією простору, який буде обов’язковим для відвідування. Інвестор Lev мають бути впевнені, що це буде успішний, рентабельний проєкт, - пісумовує операційна директорка керуючої компанії Maestro Hotel Management Олена Столярова.

Loading...
Load next