Операція України на Курському напрямку стала серйозним ударом по наративу Путіна - Боррель

Операція України на Курському напрямку стала серйозним ударом по наративу Путіна - Боррель

Наступальна кампанія українських військових на Курському напрямку стала серйозним ударом по наративу лідера РФ Володимира Путіна.

Про це у соцмережі Х повідомив високий представник Євросоюзу Жозеп Боррель.

Наступ України у Курській області став серйозним ударом по наративу російського лідера Путіна. Зняття обмежень на використання засобів проти російських військових, які беруть участь в агресії проти України, відповідно до міжнародного права, мало б кілька важливих наслідків, - написав він.

Боррель вважає, що це зміцнить українську самооборону; знищить безпечні місця, які Росія використовує для атак і бомбардувань українських міст та інфраструктури; врятує життя й зменшить руйнування в Україні; допоможе просувати зусилля щодо миру.

Як я сказав українському міністру закордонних справ Дмитру Кулебі, ЄС повністю підтримує боротьбу України з російською агресією. Я з нетерпінням чекаю зустрічі з ним у Брюсселі, та на обговорення з міністрами закордонних справ та міністрами оборони ЄС наступного тижня щодо продовження нашої підтримки України, - зазначив він.

Нагадаємо, На Волині від ускладнень, спричинених коронавірусом, помер 93-річний пенсіонер

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next