У додатку "Резерв+" з’являться нові функції: деталі

У додатку "Резерв+" з’являться нові функції: деталі

У застосунку "Резерв+" будуть нові механізми, зокрема, спеціалісти працюють над функцією, яка дозволить автоматично ставати на облік в ТЦК, якщо мала місце зміна військовозобов'язаним місця реєстрації.

Про це повідомив в ефірі телемарафону керівник управління інформаційних технологій Міноборони Олег Берестовий.

Це є дуже важливим, тому що з моменту останнього оновлення даних вже пройшло трохи часу й інші обставини могли трапитися у військовозобов’язаного, – заявив Берестовий.

Окрім цього, Міноборони працює над функцією, яка дозволить автоматично ставати на облік в ТЦК і подавати заявку на відстрочку. Останній механізм може бути корисним, якщо мова йде про багатодітних батьків або студентів очної форми навчання, що здобувають першу вищу освіту.

Ще одна функція, що невдовзі з’явиться – цифровий рекрутинг. Міноборони хоче дати можливість обирати бажані посади в Збройних силах.

Можна буде пройти співбесіди та відбір в тому колективі, де бажаєте служити, – додали у відомстві.

Нагадаємо, Іран використовував ChatGPT для таємної операції впливу на вибори в США ‒ OpenAI

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям Якщо атакують російські хакери - у кіберполіції дали поради українцям
У кіберполіції рекомендують українцям у випадку виявлення підозрілої кіберактивності негайно повідомити про це хмаровому провайдеру, на якому вона може бути розміщена.
В Україні запустили сайт з відстеження пересування російських військ В Україні запустили сайт з відстеження пересування російських військ
На сайті є тематичні новини та сторінка, на якій регулярно оновлюються дані щодо кількості та місцеперебування російських військ.
В рамках угоди з Туреччиною: Україна хоче побудувати завод для виробництва безпілотників Bayraktar В рамках угоди з Туреччиною: Україна хоче побудувати завод для виробництва безпілотників Bayraktar
Про це міністр оборони України Олексій Резніков заявив на брифінгу.
Loading...
Load next