"Про вас дізнається весь світ": Федоров закликав бізнес долучитися до збору на конкретні цілі UNITED24

"Про вас дізнається весь світ": Федоров закликав бізнес долучитися до збору на конкретні цілі UNITED24

На платформі для збирання коштів на підтримку України United24 для бізнесу відкрили можливість донатити на конкретну ціль. Наприклад, на відновлення певних лікарень, закупівлі броньованих автомобілів швидкої допомоги для евакуації поранених і т.д. Компанія може обрати для себе окрему ціль та повністю закрити її.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Україна потребує підтримки, щоб лікувати поранених, захищати медиків, розмінувати поля та відновлювати зруйновані окупантами лікарні та культурні об'єкти, – зазначив міністр і закликав бізнес долучитися до зборів.

Станом на 28 липня на платформі відкрито збір коштів на 11 цілей. Серед них медичний евакуаційний транспорт, апарати зовнішньої фіксації поранених, відновлення Тростянецької лікарні та інші.

Закликаю великий та середній бізнес долучатися до допомоги України. Про вас дізнається весь світ, – додав Федоров.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні всі освітні реєстри об’єднають в єдиній електронній системі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
"Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність" "Ласкаво просимо у пекло, тварюки!": Ярош назвав Лукашенка "дебілом" та пообіцяв Путіну показати "українську гостинність"
Згідно з останньою розвідувальною оцінкою Міноборони України Росія розмістила понад 130 тисяч військовослужбовців біля українських кордонів.
Loading...
Load next