Maestro Hotel Management : Гостинність від серця. Репутація, досвід та успішні кейси

Maestro Hotel Management : Гостинність від серця. Репутація, досвід та успішні кейси

Руйнування всіх застарілих стандартів та створення чогось унікального та витонченого – основний рушій прогресу у світі. Сучасні тенденції встигають набридати за короткий час, а дивувати пересічну людину стає все важче. З цими викликами стикаються повсякденно чи не кожен бізнес, шукаючи найкращі варіанти рішення. То яким може бути вихід з такої ситуації? Креативна команда, в руках якої перетворюється класика на неповторні витвори мистецтва.

Maestro Hotel Management  - провідна керуюча компанія з ексклюзивним портфелем 4-5 зіркових готелів та ресторанів преміум-класу багато років демонструє пікові результати, створюючи не просто комфорт і затишок, а мистецтво гостинності світового рівня.

Про принципи ведення бізнесу та успішні кейси розповів CEO Maestro Hotel Management Едуард Режинський.

Слоганом нашої компанії є «Гостинність від серця». Це філософія, яка ретельно культивується у нашій команді та випромінюється через кожен об’єкт під нашим управлінням, - зазначає Едуард Режинський.

Натхнення – як основа результату? Як створювалась та розвивалась компанія Maestro Hotel Management?

Коли я створював цю компанію, моя мета полягала в тому, щоб стати взірцем сервісу та гостинності, постійно рухаючись вперед і шукаючи нові шляхи для вдосконалення. Дивлячись на планування, стіни, ресурс, ми завжди прагнемо створити щось неповторне, щось, що буде закарбоване у пам’яті та бажане. Високий рівень сервісу і сильна команда – це лише одна з частин, проте вкладати душу в кожен елемент, створювати емоцію, а не лише високий стандарт – запорука наших успішних проектів, - зазначає CEO Maestro Hotel Management Едуард Режинський.

Чому ви обрали назву MAESTRO для вашої компанії?

Maestro — це майстер свого ремесла, справжній професіонал. Готель — це не просто стіни, наповнені гарними меблями; це люди, які створюють магію для гостей. Ми прагнемо, щоб кожен наш гість відчував унікальну атмосферу в готелях та ресторанах керуючої компанії Maestro Hotel Management. Наша мета — не просто надавати послуги, а створювати незабутні враження, які залишаться у пам’яті на все життя. Великий сервіс складається з дрібниць, за якими стоїть конкретна людина, спеціаліст нашої компанії, - підкреслив Едуард Режинський.

  • Запорука успіху Maestro Hotel Management

Які результати ви можете відзначити?

Всі наші готелі стабільно прибуткові, з високим рівнем рентабельності та бездоганними рейтингами. Вони перевершують конкурентів за середнім тарифом і рівнем завантаженості на 20-30%. Ці дані ви можете перевірити на відкритих ресурсах, таких як офіційні сайти готелів або платформи бронювання. Якщо ви інвестор або власник готелю, варто звернути увагу на ці показники, щоб скласти об’єктивне враження про нашу керуючу компанію. Реальні, успішно реалізовані проекти говорять гучніше, ніж будь-які обіцянки. З впевненістю можу сказати, що кожен наш проект – це історія успіху у якому закладена кропітка праця та професіоналізм кожного. Протягом 7 років ми зарекомендували себе як надійний партнер та лідер ринку в преміальному сегменті ексклюзивних  готельних брендів, - підкреслив Едуард Режинський.

Як ви оцінюєте розвиток компанії за останні роки?

Думаю, варто сказати, що ми задали стрімкий та динамічний прогрес. Незважаючи на виклики, з якими стикається країна, Maestro Hotel Management продовжує розвиватися, демонструючи вражаючі досягнення за короткий час. Завдяки злагодженій роботі усієї великої команди, де кожен вносить важливі деталі у загальну картину, можемо дійсно швидко і якісно виконувати усі поставлені перед компанією завдання і приносити найкращі результати, - розповідає Едуард Режинський.

  • Успішні кейси Maestro Hotel Management

Розкажіть про ваші ключові проекти.

Компанія розпочала свій шлях з бізнес-готелю «Олександрівський», а у 2017 році до портфелю додався культовий M1 Club Hotel. У 2019 році приєднався готель Villa Le Premier, а вже у 2021 році компанія вийшла на етап активного зростання, взявши в управління такі об’єкти, як Mykonos Apart-Hotel, Sunday Rooms, Ultramarinn Rooms, Atmosfera Rooms, а також Il Decameron Luxury Design Hotel. Паралельно з розвитком готелів, Maestro Hotel Management успішно займається розвитком ресторанів, серед яких P1 Prosecco Bar, Elissa Bar & Restaurant та Cellini Restaurant, - розповів Едуард Режинський.

Які нові проєкти ви плануєте реалізувати найближчим часом?

У Львові 10 вересня компанія Lev Development разом з Maestro Hotel Management запускають новий концептуальний готель – LEV Lifestyle Hotel. Цей заклад стане першим у місті, який пропонує інноваційну концепцію повної персоналізації, що дозволяє створити унікальний досвід для кожного гостя. Від моменту бронювання до останнього дня перебування, кожен аспект перебування адаптується під індивідуальні потреби та бажання відвідувачів. Компанія вважає цей проект еволюційним кроком у розвитку технології «personal touch», яку вона вже успішно впроваджує на інших своїх об’єктах. LEV Lifestyle Hotel обіцяє вивести індустрію гостинності на новий рівень, забезпечуючи клієнтам незабутній сервіс та комфорт, який відповідає їхнім особистим очікуванням і перевагам, - зазначив Едуард Режинський.

Як війна в Україні вплинула на вашу діяльність?

На тлі війни в Україні, бізнеси стикаються з безпрецедентними викликами. Проте, Maestro Hotel Management не лише продовжує свою діяльність, але й активно впроваджує у свою роботу сучасні тенденції ринку. Ми неодмінно підтримуємо українських виробників та вже давно знаємо, як успішно впроваджувати закордонний досвід найкращих рішень для бізнесу, - підкреслив Едуард Режинський. 

  • Чому обирати Maestro Hotel Management

Що ви можете сказати власникам готельної нерухомості, які розглядають співпрацю з вашою компанією?

Власники готельної нерухомості можуть повністю довіритись професійній команді Maestro Hotel Management, будучи впевненими у високих стандартах сервісу та гостинності, які визначають наш бренд. Ми займаємося створенням та розвитком саме унікального бренду готелю, забезпечуючи власникам фінансову та економічну цінність бренду. Це закладає основу для майбутніх доходів, формує попит, допомагає зменшити ризики, і добре сформований бренд має більші шанси на успіх у хаотичні часи. Бренд — це не просто логотип чи назва компанії. Це живий образ, який відображає цінності, місію та унікальність вашого бізнесу,- розповів Едуард Режинський.

Які послуги ви надаєте власникам готельних комплексів та ресторанів?

Компанія надає повний комплекс послуг з управління готельними комплексами та ресторанами. Це фінанси, продажі, маркетинг, робота з персоналом та сервіс. Незважаючи на всі труднощі, Maestro Hotel Management продовжує розвиватися, демонструючи, що навіть у найскладніші часи можна досягати успіху, залишаючись вірними своїм принципам та цінностям, - підкреслив Едуард Режинський.

  • Безупинний розвиток Maestro Hotel Management

Які ваші плани на майбутнє та як ви бачите розвиток компанії у найближчі роки?

Ми продовжуємо працювати над розширенням нашого портфелю та впровадженням інноваційних рішень у сфері гостинності. Наші плани включають відкриття нових готелів та ресторанів, а також розвиток існуючих об’єктів. Ми прагнемо залишатися лідерами ринку, пропонуючи нашим гостям найвищий рівень сервісу та унікальні враження. Незважаючи на всі виклики, ми впевнені у своєму успіху та готові до нових досягнень. Наша команда продовжує працювати з натхненням та відданістю, щоб кожен наш проект ставав історією успіху, - підсумував Едуард Режинський.

Читайте також
Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео) Новий проєкт «Central Hills» від компанії «Lev Development» (відео)
Вперше в Україні девелоперська компанія співпрацює з арт-агенцією задля створення мистецької родзинки у житловому кварталі
LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео) LEV Development & Design Tour: інтерв’ю з Василем Варгою про готельну та житлову нерухомість (відео)
Про проєкти, плани та принципи проєктів LEV Development.
Нова програма лояльності Live&Ride від LEV Development (відео) Нова програма лояльності Live&Ride від LEV Development (відео)
Програма лояльності LEV Live&Ride поширюється на 5 житлових комплексів: SILENT PARK, PERFECT LIFE, FEEL HOUSE, HYGGE та OBRIY 3.
Loading...
Load next