Росіяни вивозять українське зерно з ТОТ до Ірану - ЦНС

Росіяни вивозять українське зерно з ТОТ до Ірану - ЦНС

Російські загарбники вивозять зерно з тимчасово окупованих територій України до Ірану через новий логістичних маршрут.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

За словами ЦНС, РФ налагодила новий логістичний маршрут. Через нього росіяни вивозять українську аграрну продукцію потягами з Луганщини до Каспійського моря й далі до Ірану.

Водночас в Кремлі не задоволені падінням врожайності на ТОТ Херсонщини, хоча причиною є знищення самим Кремлем системи зрошення регіону внаслідок підриву дамби Каховської ГЕС, - додають у повідомленні.

Нагадаємо, У Міноборони анонсували запуск застосунку "Ветеран+"

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Як більшовики": рашисти намагаються спричинити продовольчу кризу в південних регіонах України "Як більшовики": рашисти намагаються спричинити продовольчу кризу в південних регіонах України
Ворог вивозить до Кримського півострова зерно, викрадене в українських фермерів.
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next