У Покровську з 2 вересня не працюватимуть банки

У Покровську з 2 вересня не працюватимуть банки

На Донеччині у Покровську, з 2 вересня не працюватимуть банки. Влада закликає місцевих жителів якнайшвидше евакуюватися.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін в етері телемерафону.

Обмеження запровадили через «дуже складну» безпекову ситуацію. Останнім часом під обстріли потрапляє Покровська громада.

Люди виїжджають із Покровська, однак там досі залишаються 38 тисяч людей, зокрема близько 1900 дітей. Філашкін закликав місцевих «бути відповідальними та евакуюватися». До кінця тижня, 30 серпня, у Покровську ще працюватимуть банківські установи. З понеділка, 2 вересня, там працюватимуть лише банкомати. Закриття також чекає на інші заклади, які надають послуги населенню. Тому місцева влада закликала якнайшвидше евакуюватися та «у першу чергу подумати про своїх дітей».

Якщо вам потрібна допомога в евакуації, телефонуйте до відділів поліції або груп «Білий Янгол» на напрямках:

  • Авдіївський — 066-56-19-102;
  • Бахмутський — 066-56-15-102;
  • Великоновосілківський — 066-56-11-102;
  • Лиманський — 066-56-16-102;
  • Мар’їнський — 066-56-10-102.

Як відомо, у Покровській громаді, зокрема у самому Покровську, запровадили довгу комендантську годину. Місцевим жителям дозволяють виходити з дому лише 4 години на добу — з 11:00 до 15:00.

Нагадаємо, В Україні немає жодної ГЕС, яку б не обстріляла Росія

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови
Для цього «Державний комітет оборони ДНР» під головуванням пушиліна прийняв рішення про «націоналізацію» стратегічних підприємств.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next