Президент Фінляндії: Найкращий спосіб досягти миру - постачати Україні зброю

Президент Фінляндії: Найкращий спосіб досягти миру - постачати Україні зброю

Президент Фінляндії Александер Стубб заявив, що постачання зброї Україні потрібно продовжувати заради майбутнього миру.

Про це повідомляє Yle.

На думку Стубба, становище України покращилося порівняно з весною. Наприклад, країна почала раптовий наступ на Курську область.

Україна змогла створити нестабільність у Росії і викликати недовіру до неї. Це завжди добре з точки зору військової стратегії, - сказав він.

За словами Стубба, найкращий спосіб досягти миру - це продовжувати постачати зброю Україні. За його словами, наразі склалася «така реальність».

Водночас фінський лідер не бачить достатніх підстав для відправлення фінської високоточної далекобійної зброї в Україну. Серед причин такого рішення він назвав важливість для Фінляндії оборонятись від свого західного сусіда - Росії.

Також президент вважає, що наразі ситуація на кордоні Фінляндії та Росії спокійна. Однак передумов для його відкриття немає.

Росіяни дали нам ясно зрозуміти, що все продовжиться в тому ж дусі, якщо кордон відкриється, - сказав Стубб, додавши, що розвіддані, отримані на початку літа, свідчать про те, що Росія може знову спрямувати людей до кордону.

Росія здатна і готова використовувати людей як зброю, направляти їх до кордону, - заявив Стубб.

Нагадаємо, У Міноборони пояснили, як у застосунку “Армія+” отримати ID свого командира

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео) Вимагали 35 тисяч доларів: СБУ викрила злочинців, які займались рекетом на Київщині та Чернігівщині (відео)
Семеро чоловіків входили до складу міжрегіонального злочинного угруповання та були причетні до скоєння тяжких злочинів. Зокрема вони неодноразово вимагали гроші у мешканців Київської та Чернігівської областей.
Loading...
Load next