Стрілянина у Черкасах: деталі вбивства бізнесмена (відео +18)

Стрілянина у Черкасах: деталі вбивства бізнесмена (відео +18)
На ролику видно, як стрілок вибігає зі зброєю з двору біля кафе, забігає до закладу, стріляє і тікає.

У мережі з'явилося зняте камерами спостереження відео, на якому зображено момент вбивства бізнесмена Михайла Козлова в кафе в Черкасах.

Відповідне відео поширив Telegram-канал News Cherkassy.

На відео видно, що з вулиці в зал кафе забігає чоловік у повністю чорному одязі, кепці та балаклаві, робить постріли в чоловіка, який зайшов до закладу перед цим (одягнений у кепку, куртку та сині джинси). Потерпілий, який, судячи з кадрів, і є бізнесменом Михайлом Козловим, падає на землю, після чого зловмисник втікає з місця злочину.

Той же момент, але з іншого ракурсу, відображений на іншому відео, опублікованому на YouTube-каналі користувача Дениса Колосова, який назвав себе другом загиблого.

Нагадаємо, що у Черкасах вчора, 22 вересня, невідомий відкрив стрілянину у кав’ярні "Львівської майстерні шоколаду" на вулиці Байди Вишневецького, внаслідок чого вогнепальні поранення отримав чоловік. Виявилось, що ним був бізнесмен Михайло Козлов, який згодом помер у лікарні.

Читайте також
Вбивство бізнесмена у Черкасах: правоохоронці виявили ймовірного координатора (відео) Вбивство бізнесмена у Черкасах: правоохоронці виявили ймовірного координатора (відео)
Правоохоронці просять допомогти встановити особу, яку зафіксувала камера відеоспостереження на місці вчинення резонансного вбивства.
На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий На Донбасі від кулі снайпера бойовиків загинув український військовий
Поблизу Новотошківського внаслідок снайперського пострілу загинув військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.
У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео) У Черкасах в кафе невідомі розстріляли бізнесмена: поранений помер (відео)
Від поранень в одній із черкаських лікарень помер черкаський бізнесмен Михайло Козлов. Злочинці були одягнені в чорну форму з написом "СБУ".
Loading...
Load next