Зеленський вручив «Золоті Зірки» та ордери на квартири родинам Героїв

Зеленський вручив «Золоті Зірки» та ордери на квартири родинам Героїв

Президент Володимир Зеленський вручив ордени «Золота Зірка» та сертифікати на отримання квартир рідним військовослужбовців, які удостоєні звання Герой України посмертно.

Про це повідомив глава Української держави.

Сьогодні день, коли Україна особливо вшановує пам’ять усіх наших полеглих воїнів. Вже більш ніж 10 років триває ця битва заради Української держави та незалежності. Битва, що мала різний масштаб і неоднакову інтенсивність. Але від перших же днів вирішує долю України та визначає, чи бути українському народу. Кожен в Україні має бути вдячний тим людям, які зробили найвизначніший у своєму житті вибір – вибір на користь України і заради нашої української національної гідності, – заявив Зеленський.

Він наголосив, що кожна українська сім’я, яка віддала найцінніше – життя сина чи доньки, брата чи сестри, батька чи матері, має отримати від України вдячність та шану.

Я впевнений, ми вистоїмо в цій війні – Українська держава, український народ. Ми захистимо свою незалежність, і свою землю, і право на самостійне національне життя для українців. Щоб наші діти й онуки та щоб їхні діти та внуки могли жити у безпеці на своїй землі та за своїми правилами – за українським характером, який так надихає весь світ зараз і який заслуговує проявити себе повністю у справді мирному та вільному житті. І це буде. І це буде найкращим і найбільш достойним ушануванням пам’яті всіх українців та українок, чиє життя обірвалося на полі бою, – додав Президент.

Нагадаємо, У Литві підтвердили продовження посвідок на проживання біженців до 2026 року

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас» Співробітники СБУ викрили розкрадання коштів з рахунків "Благодійного фонду батальйону «Донбас»
Співробітники Служби безпеки України викрили протиправну діяльність громадянки України, яка підозрюється у розкраданні коштів з рахунків «Благодійного фонду батальйону «Донбас». Слідством встановлено, що жінка мала доступ до карткового рахунку фонду.
Loading...
Load next