Олена Зеленська побажала учням «Шкіл супергероїв» багато сил та безпечних уроків

Олена Зеленська побажала учням «Шкіл супергероїв» багато сил та безпечних уроків

Дружина Президента Олена Зеленська привітала дітей, які навчаються у "Школах супергероїв", із початком нового навчального року.

Про це повідомляє дружина Президента Олена Зеленська.

Розпочинаються заняття, причому очні, і в школах – "Школах супергероїв", спеціальних класах, створених для дітей, яким доводиться довго перебувати в лікарні. Патроную всі 17 таких шкіл по країні, а Фундація Олени Зеленської в цьому році облаштувала шість із «супергеройських» навчальних просторів, – зазначила перша леді.

За її словами, назва цих шкіл – не перебільшення.

Адже це дійсно подвиг – лікуватись і вчитись одночасно. Черговий доказ того, що героями й супергероями нас робить стійкість. А ще концепція "Шкіл супергероїв" нагадує про те, що нові знання зміцнюють людину. Роблять її сильнішою не лише ментально, а й фізично. Так ми влаштовані: коли нам цікаво жити, в нас більше сил. Ми навіть швидше одужуємо, – зазначила дружина Президента.

Вона побажала всім учням цих шкіл, щоб уроки додали їм не лише знань, а й сил. Зеленська додала, що перший урок нового навчального року присвячений захисникам – супергероям нашої країни. Перша леді також звернулася до батьків дітей, які навчаються у «Школах супергероїв», учителів, лікарів.

Ми живемо в час героїв. Наші діти – герої, а нам треба бути героями для них. Так одне одного підтримуємо й захищаємо. Вчимося цього та вчимо. Бо саме на цьому все тримається. Так і здобувається перемога – і в лікуванні, і в освіті, і на фронті, - зазначила вона.

Дружина Президента побажала всім багато-багато сил і лише цікавих та безпечних уроків.

Нагадаємо, Укрзалізниця адаптувала застосунок для людей із порушеннями зору

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next