Маріуполь: окупанти виселяють людей, скасовують "компенсації" та планують закривати школи на зиму (відео)

Маріуполь: окупанти виселяють людей, скасовують "компенсації" та планують закривати школи на зиму (відео)

російські окупанти в Маріуполі планують зносити частково зруйновані будинки, однак переселяти людей не поспішають. Про це повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко в своєму Telegram-каналі.

По всіх частково зруйнованих будинках з’явились повідомлення окупантів про знесення протягом двох тижнів з вимогою на виселення. Про те, куди і як будуть потім переселено людей, окупанти не відповідають, переклавши проблему на маріупольців знов. Окупаційна адміністрація продовжує практику влаштування сміттєзвалищ відходів на подвір’ях багатоповерхівок, - зазначив Андрющенко.

Також, з його слів, окупанти «починають казати правду, що компенсацій не буде», заяви переробляють з «компенсації» на «допомогу по ремонту».

Рашисти також озвучили плани на опалення взимку, зазначив Андрющенко.

Його не буде, але будуть встановлені палатки обігріву. Як в палатках збираюся обігріти понад 130 тис. людей – скоріш відповідь, аніж питання.

Наші джерала повідомляють, що за планом школи будуть працювати лише в теплий період, саме тому замість літніх канікул будуть довгі зимні або ще обговорюється план зробити вигляд онлайн освіти. Такі новини в день росії – країни синоніму руйнації, деградації і вбивства, - ровідомив радник міського голови.

Він заявив також, що окупанти анонсували перше дитяче відділення лікарні – будівлі поруч з пологовим будинком, що постраждало від російського прицільного бомбового удару.

Обладнання - те що залишилось цілим. Ліки - ті що залишились не розграбленими. Білизна - вкрадена в Укрзалізниці. Пафос і “перемога” - росії. МраZота може лише нищіти і видавати досягнення України за свої. Такий тобі “день росії”, - повідомив Андрющенко.

Він оприлюднив декілька відео зі зруйнованого міста, зауваживши, що це - справжнє обличча “дня росії”.

Нагадаємо, що "Рашиста здав — гроші забрав": по всьому Херсону партизани розклеїли листівки (фото).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
Я знаю, що ваш уряд вам каже, - Арнольд Шварценеггер (відео) Я знаю, що ваш уряд вам каже, - Арнольд Шварценеггер (відео)
Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян.
Loading...
Load next