У Львові встановили рекорд з найтривалішого онлайн-уроку англійської мови

У Львові встановили рекорд з найтривалішого онлайн-уроку англійської мови
У ліцеї дистанційного навчання «AP School» провели 4-денний благодійний урок з вивчення англійської мови. Пряма трансляція тривала 96 годин та 41 секунду

4-денний благодійний урок з вивчення англійської мови. Це новий рекорд України, який встановили у ліцеї дистанційного навчання «AP School». Долучитися до трансляції міг кожен охочий незалежно від віку чи рівня знань англійської мови.

Наша пряма трансляція відбувалася у 5 соцмережах. Тому людина могла під'єднатися до нас будь-де, на кожну сторінку були посилання. Будь-яка людина могла під’єднатися і працювати разом з нами, - розповіла викладачка англійської мови Ольга Булавка.

Ми протягом цих 96 годин один з одним чергувалися і в нас було зокрема основне правило, що не можна одній і тій самій людині вести 2 години підряд. Ну, і в цілому, ми незадовго до початку цього всього марафону, мали робоче засідання, де ми суттєво та змістовно глянули на графік, який у нас утворився і з такою турботою одне про одного почали говорити, що треба відпочивати, щоб тебе підміняли тощо. Тому 96 годин це було класно, як я вже говорив ти відчуваєш себе командою «Месників». Ніби ви зайняті найважливішою справою у світі, бо відчуваєте, що робите щось масштабне, робите щось круте. В цьому плані це було дуже класно, це був класний тімбілдінг для нас, - зазначає викладач англійської мови Богдан Швец.

Взяли участь у встановленні рекорду 13 викладачів. І за ці 4 доби до прямої трансляції долучилися орієнтовно 35 тис. глядачів. Представники  національного реєстру рекордів України зазначили, що таке досягнення належить до категорії найвитриваліших. Організаторам необхідно було продумати усе до дрібниць. І їм це вдалося. Таким чином трансляція тривала 96 годин та 41 секунду

Обговорювалися усі нюанси, обговорювалися навіть ті моменти, що якщо спікер закінчує свій урок, а інший має зайти в кадр, то в них була 1 хв, вони не повинні були перервати цей марафон більше ніж на 1 хвилину  коли мінялися спікери між собою. Тоді вони придумали таку тему, що одна спікерша закінчує, а друга заходить тут же з нею вітається і розвертається до камери. Були продумані усі нюанси, всі деталі  в нас немає жодного зауваження до чистоти цього рекорду, - розповідає керівниця національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова.

Засновник освітнього центру зазначив, що у проведенні цього уроку були 2 основні мети.

Показати, що знання є важливими, що зараз потрібно розвиватися, що в найскладніші часи треба зважати на свою компетенцію, розвивати себе і видавати найкраще в тій сфері, де ми працюємо. А друге це зробити збір і зібрати кошти, допомогти нашим військовим, бо завдяки ним, в першу чергу, ми можемо ставити рекорди, ми можемо робити все, що ми робимо навколо, - підкреслює засновник освітнього центру AP Education Center Микола Періг.

Додамо, що окрім англійської, в цьому центрі також можна вивчити польську та німецьку мови. Тут проводять як групові, так і індивідуальні навчання, а розроблена фахівцями програма занять, що складається з теоретичних та практичних завдань допомагає краще засвоїти вивчений матеріал, запевняють в освітньому центрі.

Це ми все ми розробили тут внутрішньо. Наш метод це коли викладач з вами вербально і невербально, де працюють з усіма вашими видами пам’яті, де працює з асоціативною пам’яттю, моторикою, де ви оце все запам’ятовуєте. У нас є основна команда, яка працює тут в офісі. Це близько 35 викладачів і нас є загалом по всій Україні і за кордоном вчителі, які є носіями мови. Тому таких в нас більш як 450 по усій структурі, - підсумовує засновник освітнього центру AP Education Center Микола Періг.

Також освітній центр цього року отримав ліцензію і функціонуватиме як повноцінний ліцей, де навчатимуть дітей з 1 по 11 класи. Наразі триває розробка інтерактивних занять, що зможуть втримати увагу дитини і зацікавленість під час усього освітнього процесу і викладачам буде чим здивувати майбутніх учнів, зазначили представники центру.

Читайте також
Понад мільйон разів "Героям Слава!": швейцар львівського ресторану потрапив у Книгу рекордів (фото) Понад мільйон разів "Героям Слава!": швейцар львівського ресторану потрапив у Книгу рекордів (фото)
Швейцар "Криївки" потрапив у Книгу рекордів України. За увесь час роботи у закладі чоловік сказав гасло "Героям Слава!" у відповідь на слова гостей "Слава Україні!" понад 1 200 000 разів.
Переплив Ла-Манш: львів'янин Віталій Ступак підкорив протоку на честь 30-річчя незалежності України (відео) Переплив Ла-Манш: львів'янин Віталій Ступак підкорив протоку на честь 30-річчя незалежності України (відео)
Львів’янин Віталій Ступак переплив протоку Ла-Манш. Спортсмен-аматор подолав понад 56 кілометрів за 14 годин.
Перше вересня у Lviv British School: як розпочався навчальний рік? Перше вересня у Lviv British School: як розпочався навчальний рік?
Цьогоріч навчання проходитиме для 0-4 класів, а наступного року вступати зможуть учні середніх та старших класів
Loading...
Load next