По навчальній будівлі у Полтаві було нанесено балістичний удар: 41 людина загинула та понад 180 осіб поранені

По навчальній будівлі у Полтаві було нанесено балістичний удар: 41 людина загинула та понад 180 осіб поранені

Російський агресор наніс варварський удар по одному з навчальних закладів міста.

 Про це повідомляє Міноборони.

За наявною інформацією, ворог використав дві балістичні ракети. Часовий проміжок між тривогою і прильотом смертельних ракет був настільки коротким, що застав людей в момент евакуації до бомбосховища.

Частково зруйнована одна з будівель інституту, багато людей опинились під завалами. Завдяки злагодженій роботі рятувальників та медиків вдалося врятувати 25 осіб, з яких 11 деблоковано з-під завалів, ‒ заявили у відомстві.

Наразі рятувальники продовжують роботу.

Також Зеленський заявив, що більш ніж 180 людей поранені. На жаль, багато загиблих. Станом на цей час відомо про 41 загиблого.

 Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих. Ця трагедія – чергове свідчення підступності ворога, який не зупиняється перед жодними злочинами, намагаючись залякати українців. Закликаємо всіх зберігати спокій і довіряти лише офіційним джерелам інформації. Будь-які спекуляції на цій трагедії є неприпустимими, ‒ додали у Міноборони.

Нагадаємо, Через російські обстріли ЗАЕС опинилась в зоні підвищеного ризику

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових Двоє бійців поранені: бойовики п'ять разів обстріляли позиції українських військових
13 лютого бойовики шість разів порушили "тишу" на Донбасі.
Loading...
Load next