ВР звільнила Верещук з посади віцепрем'єр-міністра

ВР звільнила Верещук з посади віцепрем'єр-міністра

Верховна Рада підтримала відставку віцепремʼєр-міністра - міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук.

Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

За його словами, відставка Верещук була підтримана 255 народнми депутатами.

Як відомо, Верещук була призначена на посаду віцепремʼєр-міністра – міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій 4 листопада 2021 року.

Увечері 3 вересня Верещук у соціальних мережах повідомила, що подала заяву про відставку.

4 вересня народні депутати не підтримали відставку Верещук. Парламентарії наполягали на особистій присутності урядовців, які написали заяви на звільнення, у сесійній залі для звітування.

Нагадаємо, Рада звільнила Кулебу з посади міністра закордонних справ

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
"Переконували проголосувати": 50 депутатів вибачилися перед Разумковим за відставку (відео) "Переконували проголосувати": 50 депутатів вибачилися перед Разумковим за відставку (відео)
Керівництво "Слуги народу" і Офіс Президента тиснули на депутатів СН та інших парламентарів, щоб ті голосували за його відставку. Зокрема, близько півсотні депутатів підходили до Разумкова, щоб вибачитися.
Ляшко - новий міністр МОЗ: Шмигаль офіційно запропонував Раді нового кандидата Ляшко - новий міністр МОЗ: Шмигаль офіційно запропонував Раді нового кандидата
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль вніс подання до Верховної Ради щодо затвердження санітарного лікаря Віктора Ляшка на посаду нового очільника МОЗ, після вчорашнього звільнення Максима Степанова.
Loading...
Load next