Ірина Верещук також подала заяву про відставку

Ірина Верещук також подала заяву про відставку

Віцепрем'єр-міністерка та міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук подала заяву про відставку.

Про це повідомили Ірина Верещук та спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук.

Цю заяву розглянуть на одному з найближчих пленарних засідань.

Також, до парламенту надійшли заяви одразу від трьох міністрів із проханням про відставку — від міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна, міністра юстиції Дениса Малюськи та міністра захисту довкілля та природних ресурсів Руслана Стрільця.

Згодом стало відомо про заяву про відставку від віцепрем'єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанишиної.

Також президент Володимир Зеленський звільнив Ростислава Шурму з посади заступника керівника Офісу президента.

Нагадаємо, Напад Росії на Україну: наразі ворог 118 разів атакував позиції Сил оборони

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відставка Разумкова: нового спікера Ради можуть призначити у п'ятницю, - Арахамія (відео) Відставка Разумкова: нового спікера Ради можуть призначити у п'ятницю, - Арахамія (відео)
За прогнозами глави фракції "Слуга народу", за відставку спікера Разумкова очікується 240 голосів "за". Зокрема, перший віцеспікер Руслан Стефанчук та голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко претендують на посаду голови парламенту.
"Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео) "Одним ворогом менше": у "Слузі народу" заявили про необхідність виключення скандальної Третьякової (відео)
Раніше коментуючи смерть Полякова, Третьякова в чаті "слуг народу" написала: "Як на мене, це мінус один ворог. Засім того все добре. Розслідування має бути".
Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення — Арахамія Міністр екології Абрамовський написав заяву на звільнення — Арахамія
Голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що Роман Абрамовський записав заяву про відставку з посади міністра захисту навколишнього середовища та природних ресурсів.
Loading...
Load next